Ştiri din Suceava

Pe suceveni nu îi mai interesează locuinţele ANL. Lungu: Din păcate, este cel mai mic număr de cereri de când sunt primarul municipiului Suceava, respectiv de 71 de dosare

Administraţie | Joi, 25 Februarie 2016

News image

Pe an ce trece, tot mai puţini suceveni care au dosare pentru locuinţe ANL se prezintă la Primărie pentru a-şi actualiza documentaţia. Termenul limită a expirat deja, iar dacă în anii anteriori în aşteptare erau peste 300 de solicitanţi, în 2016 pe lista de priorităţi au rămas doar 71. Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, este de părere că dezinteresul apare pe fondul

Citeşte mai departe ...

Concurs de înfrumusetare între asociatii, cu premii de 50.000 lei. Campania de primavara „Toti pentru curatenia orasului” a fost initiata în urma cu 12 ani

Social | Joi, 18 Februarie 2016

News image

Concursul cu premii în bani pentru asociatiile de proprietari din municipiul Suceava, „Toti pentru curatenia orasului”, este „reanimat”, o initiativa legislativa a primarului Ion Lungu fiind inclusa pe ordinea de zi a sedintei ordinare din aceasta luna a Consiliului Local. „Este un proiect care functioneaza în municipiul Suceava în ultimii 12 ani, iar în acest an, cu siguranta,

Citeşte mai departe ...

Curs valutar

Termeni şi condiţii
Marţi, 19 Septembrie 2006 23:06

De ştiut

www.agerpressnet.ro - denumit în continuare APN, este creat, administrat şi propus de SC KIDO MEDIA PROIECT SRL, în forma în care apare la accesare, fără nici un fel de alte garanţii. APN nu va fi făcut responsabil pentru indisponibilităţi sau alte defecte ale acestui site.

Dacă folosiţi serviciile sau informaţiile oferite de APN, înseamnă că sunteţi de acord cu Termeni şi Condiţii. Aceştia se pot modifica ori de câte ori va fi nevoie, cu avizarea aferentă a partenerilor şi vizitatorilor.

Accesul

Utilizarea serviciilor APN presupune respectarea următoarelor obligaţii:
1. Să nu introduceţi informaţii care pot aduce în vreun fel ofensă sau materiale ilegale;
2. Orice material, fie el profilul unei persoane sau al unei entităţi care nu respectă condiţiile impuse de Termenii şi Condiţiile de Utilizare sau care utilizează o adresă de e-mail invalidă va fi eliminat fără preaviz;
3. Dacă alegeţi să transmiteţi mesaje sau să vă prezentaţi opiniile prin intermediul APN, acestea pot fi folosite în conformitate cu Termenii si Condiţiile de utilizare ale APN;
4. Prin utilizarea serviciilor acestui site sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile de utilizare ale APN. În consecinţă, vă daţi acordul pentru respectarea datelor personale ale tuturor celorlalţi clienţi pe care le obţineţi prin APN ca urmare a unei operaţiuni de contact direct iniţiate de un client, ca urmare a unei comunicări intermediate de APN sau ca urmare a receptării unor date prezentate pe site.

Termeni şi Condiţii

Definiţie. Pentru a stabili Termenii şi Condiţiile, APN a prevăzut următoarele precizări:
A. SC KIDO MEDIA PROIECT SRL, în continuare va fi prezentată sub denumirea de Firma;
B. Fotografiile, textele, specificaţiile tehnice, preţurile şi orice alte informaţii furnizate de www.agerpressnet.ro, vor fi denumite "conţinut".

Indicaţii. Dreptul de copyright pentru toate informaţiile existente pe acest site sunt deţinute de Firma sau de clienţii săi. Reproducerea parţială, integrală sau modificată este interzisă fără a obţine în prealabil acordul Firmei.

Firma îşi rezervă dreptul să renunţe la conţinutul purtător de mesaj defăimător, fără avertizarea prealabilă a autorului. Firma şi APN îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale Conţinutului său. De asemenea, îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conţinut.

Firma nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea APN sau a liniei dumneavoastră de comunicare cu acesta şi nici nu-şi va asuma responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate de Firma. Părţi ale conţinutului inclus în APN pot să fie furnizate de terţe persoane cu care FIRMA şi APN are încheiate contracte de furnizare de conţinut. APN nu va fi responsabil în nici o măsură asupra conţinutului furnizat de terţe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu.

Folosirea acestui site se face sub autoritatea regulilor stabilite prin Termeni şi condiţii şi acceptate imediat prin contactarea şi folosirea APN. Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentul acord, precum şi toate efectele juridice pe care le produce acest document vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluţionare în faţa instanţelor româneşti. 

Comentarii. Responsabilitatea pentru comentariile utilizatorilor nu aparţine APN. Comentariile care conţin injurii, limbaj incestuos, etc. precum şi cele care promoveaza alte site-uri vor fi şterse fără notificare prealabilă.